Creatieve Links

Kralenpracht

Heeft u na een creatieve dag taartdecoreren zin om nog iets schitterends te maken, klik dan hier. Dit is dé online shop voor Kralen & Sieraden.

 

Via Cannella woonwinkel

Via Cannella woonwinkel is een landelijk bekend shopadres. De slogan van de winkel is "waar wonen kunst wordt" en dat wordt elke dag waargemaakt. De woonwinkel is daarom een terecht geselecteerd shopadres van de landelijke maandbladen: "Ellen Eten" en "VT wonen". Een bezoek aan dit etablissement zal zeker indruk op u maken omdat nergens in Nederland zo'n vergelijkbare winkel te vinden is met zo'n uniek en toch betaalbaar assortiment.

 

Bij Ceulemans

Bij Ceulemans: onze prachtige boerderij, gelegen aan de Kraaijenbergse plassen bij het dorpje Beers, met twee groepsaccommodaties waar u met uw gezin, familie, collega's, vrienden, kennissen, leerlingen of clubgenoten kunt verblijven, ontdekken, ontspannen, vergaderen en recreëren.

 

boel

Bij Boel is een samenwerking tussen Bouwien Slooff en Ellen Josemanders. Beide grafisch vormgever, beide moeder. In het hectische leven van vandaag, waarin alles snel en gedigitaliseerd lijkt, wil Boel een rustpuntje creëren. Boel wil langzamer, meer tijd voor elkaar of juist voor jezelf. Zelf iets (af)maken geeft veel voldoening, plezier en rust. Papier is de basis voor onze ontwerpen.

 

Diana Ontwerpster

Diana Derks is mijn naam en als ontwerpster houd ik me bezig met trouw-, en portret- fotografie en grafische vormgeving. Daarnaast geef ik cursussen voor fotograferen met de spiegelreflexcamera. Belangrijk vind ik het persoonlijke contact met mensen; voor goede foto's moet er een 'klik' zijn!!

 

Contactgegevens

 

Email : info@creativitaart.com

 

Telefoon : 06-14664192

 

KvK-nr. : 51666871

 

Rekening nr. : NL90RABO0109351967

 

Locatie workshops : De Nieuwe Erven 3 (Cuijk)

 

Algemene voorwaarden : Klik hier voor onze "Algemene voorwaarden"

 

Copyright © 2010-2017 Creativitaart, KvK 51666871