Workshops

 

Bij Creativitaart ligt de nadruk op het geven van workshops. Vanuit mijn werk, gecombineerd met mijn opleidingen is gebleken dat ik het geweldig vindt om mensen creatief aan de slag te zien met taarten. Ik krijg er energie van als ik mensen met veel enthousiasme en vol overgave bezig zie een taart te decoreren. Als ik daar mijn kennis en ervaring aan toe kan voegen is de workshop compleet.


Tijdens de workshops wordt er uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit grondstoffen, decoraties en gereedschappen. Dat resulteert in heerlijke taarten, cupcakes of cakepops aan het einde van de workshop. Aan het eind van iedere workshop krijgt u ook nog eens korting op de aanschaf van deze kwaliteitsproducten in onze shop.


De workshops zijn zo opgesteld dat zowel de onervaren, maar ook de ervaren creatievelingen hun hart kunnen uitleven. Het is dus niet noodzakelijk om ervaring te hebben met het decoreren of versieren van taarten.


Wilt u al aan de slag of heeft u vragen, stuurt u me dan gerust een mailtje met een verzoek naar info@creativitaart.com.Klik hieronder of via het menu voor meer informatie over de workshops:


Basistaart - Puzzelplaat - Stapeltaart - 3D taart - Cakepops - Cupcakes - Kinderfeestje - Duoworkshop - Bedrijfsuitje - Vrijgezellenfeest

Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871