Agenda workshops taarten decoreren

Wilt u graag een keer een workshop volgen, een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje plannen, laat ons dit dan weten. Vanaf 6 personen is het mogelijk om een datum en locatie (in overleg) zelf te kiezen. Stuur een mail met uw wensen naar info@creativitaart.com en we gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen. In verband met overige werkzaamheden zullen er de komende tijd geen aanschuifworkshops meer worden gegeven.

 

De komende tijd staan er nog geen workshops gepland waarvoor u zich kunt inschrijven. Speciale wensen? Stuur dan een mail naar info@creativitaart.com en we gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe workshops!

 

Graag zelf een datum kiezen, dat kan! In overleg is het mogelijk, voor groepen vanaf 6 personen, een andere datum dan hierboven vemeld te kiezen voor een workshop. Mail uw voorkeur naar info@creativitaart.com en we zullen aan uw wens proberen te voldoen.

 

Heeft u vragen over een workshop, andere datum of liever een workshop bij u aan huis, mail dan uw wensen naar info@creativitaart.com.

 

Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871