Workshop Cakepops

 

Iedereen heeft het er over "Cakepops". Dit zijn ontzettend leuke eenhaps gebakjes voor zowel kinderen als volwassenen. Ook erg leuk om te trakteren.


Ook deze workshop is bij ons te volgen. Je leert tijdens deze workshop met alle grondstoffen en materialen te werken en hiermee mooie en lekkere cakepops te maken. Er worden zowel lolly's als bonbons gemaakt en alle creatieve creaties zijn mogelijk. Bij gebrek aan inspiratie hebben wij voldoende leuke voorbeelden voor u. Aan het einde van de workshop neemt u alle gemaakte creaties mooi verpakt mee naar huis.


Hiernaast vindt u wat foto's om een idee te krijgen van deze workshop en het resultaat. Kijk ook eens op de foto-pagina voor meer imperessies.


Deze workshop is ook leuk om als kinderfeestje te geven. Klik hier om naar de "kinderfeestjes" te gaan voor meer informatie.


Wilt u weten of en wanneer er workshops cakepops maken gepland staan, klik dan hier om naar de agenda te gaan. Wilt u al aan de slag of heeft u vragen, stuurt u me dan gerust een mailtje met een verzoek naar info@creativitaart.com.Duur : Plaats : Prijs :
ca. 3 uur Cuijk (of op locatie) € 32,50 p.p. (incl. materialen & taartdoos)


Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871