Workshop Cupcakes

 

Tijdens deze workshop gaat u circa 8 cupcakes versieren. Dit kan met marsepein, rolfondant en botercreme in alle kleuren. U mag gebruik maken van alle materialen. Daarbij leg ik u uit hoe u deze materialen optimaal kunt gebruiken voor eenvoudige mooie resultaten ter decoratie op uw cupcakes.


Hiernaast vindt u wat foto's om een idee te krijgen van deze workshop en het uiteindelijke resultaat ervan. Kijk ook eens op de foto-pagina voor meer imperessies.


Deze workshop is ook heel erg leuk om als kinderfeestje te geven. Klik hier om naar de "kinderfeestjes" te gaan voor meer informatie.


Een andere variant van deze workshop is een duo-workshop, bijvoorbeeld een "moeder-dochter" workshop, waarbij jullie samen circa 12 cupcakes gaan decoreren en versieren. Klik hier om naar de "duo-workshops" te gaan voor meer informatie.


Wilt u weten of en wanneer er workshops cupcakes decoreren gepland staan, klik dan hier om naar de agenda te gaan. heeft u vragen of wilt u direct aan de slag, stuurt u me dan gerust een mailtje met een vraag/verzoek naar info@creativitaart.com.Duur : Plaats : Prijs :
ca. 3 uur Cuijk (of op locatie) € 30,00 p.p. (incl. materialen & verpakking)


Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871