Taart op Bestelling


Een taart die niemand anders krijgt, met bijvoorbeeld een foto of een unieke vorm of een bruidstaart, bijna alles is mogelijk!
U kunt nu bij ons een heerlijke speciale taart bestellen die voor u "op maat" gemaakt wordt. Heeft u speciale wensen of heeft u nog vragen, stuurt u dan een email naar info@creativitaart.com.


Ronde of vierkante taarten

Wilt u een speciale taart voor een speciale gelegenheid, dat kan! Een taart van een tekenfilm figuur, uw favouriet voetbalclub, een bedrijfslogo met tekst of iets persoonlijks zoals een foto-taart, dit is mogelijk in verschillende maten en smaken.


Aant. personen Afmeting Rond Prijs
8 18 cm € 25,00
12 24 cm € 35,00
16 30 cm € 45,00
20 24 & 18 cm € 58,00
35 30, 24 & 18 cm € 95,00
Vullingkeuze : Bavaroise : Aardbeien, Chocolade of Sinaasappel
  Crème : Mokka of Aardbeien
  Liever een andere smaak? Mail ons voor de prijs.

Wilt u echt een persoonlijke taart, dat kan met een foto op de taart. Dit is mogelijk op alle afmetingen. De kosten hiervoor zijn € 2,50 bovenop de taartprijs. Wilt u zelf een fototaart maken, dat kan. U kunt bij ons ook losse foto sheets bestellen met uw foto erop. De prijs hiervoor is € 7,50.

Heeft u nog vragen, specialen wensen, liever een andere maat taart, liever een andere smaak of allergieën, laat het ons weten en stuur een mail naar info@creativitaart.com3D Taarten (vormtaarten)

Op zoek naar een leuke taart in de vorm van een Prinses, auto of boek? Een 3D-taart heeft deze speciale vormen.

Een Barbietaart bestaat uit een barbiepopje met haar jurk als taart. Een 3D prinsessentaart is vergelijkbaar, maar dan met een disney prinsessenpopje.

3D Taart Aantal personen Prijs
Barbietaart ca. 15 € 52,50
Prinsessentaart ca. 15 € 55,00
Cars autotaart vanaf 20 € 3,50 p/p
Thomas de trein vanaf 20 € 3,50 p/p

 


Cupcakes en cakepops

Een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of jubileum, dan is het leuk om Cupcakes of Cakepops uit te delen. Een cakepop is een soort cakelolly met aan de buitenkant een zoet laagje. Je kan hierbij kiezen uit diverse smaken.


Product Vulling Aantal Prijs per stuk
Cupcake

met marsepein of rolfondant

vruchtenvulling Vanaf 20 stuks € 2,00
Cupcake

opgespoten met een rozet botercrème
en leuk gedecoreerd

vruchtenvulling Vanaf 20 stuks € 2,00
Cakepop Keuze uit cake of koek Vanaf 20 stuks € 1,75
Cakepop thema

(bijv. baby of bruiloft)

Keuze uit cake of koek Vanaf 20 stuks € 2,25

Bruidstaarten

Het is ook mogelijk om bij ons die ene mooie taart voor uw bruiloft te bestellen.
Gaat u trouwen en wilt u een die ene mooie bruidstaart op uw bruiloft, dan zit u goed bij ons. Naar wens kunt u kiezen voor een taart uit meerdere lagen of verschillende taarten (in oplopende grootte) geserveerd op een mooie standaard.

Naast een taart kunt u natuurlijk ook kiezen voor petit-fours (kleine vierkante gebakjes) met een leuke foto, ringen of uw namen erop. Daarnaast kunt u ook cakepops in de vorm met vergelijkbare versiersels als op de bruidsjurk. Omdat deze taarten heel persoonlijk zijn wil ik de mogelijkheden graag met u doorspreken. Stuurt u aub een mail naar info@creativitaart.com voor meer informatie en ik neem contact met u op.

De kosten voor een bruidstaart zijn vanaf € 4,00 per persoon, afhankelijk van de de opmaak en de omvang.

Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871