Creativitaart

Wie is Creativitaart!

Tegenwoordig kan een taart niet gek genoeg. Bij de bakker zijn hele mooie taarten te koop. Bij veel banketbakkers kunt u zelfs aangeven hoe u de taart ongeveer wilt hebben. Maar op internet komt u toch wel de meest fantastische taarten tegen. Daar stoppen de makers ook ontzettend veel tijd in. Het kost dan ook wel wat meer dan gebruikelijke kindertaarten. Tja,... u krijgt er wel iets geweldigs moois voor terug. Wat zou het toch leuk zijn als u zelf die ene speciale taart zou kunnen maken. Dat maakt die prachtige taart echt bijzonder. Nog mooier is dat iedereen het thuis ook kan doen en dan kunt u voor weinig geld iets fantastisch maken. Geloof mij maar...iedereen kan er een mooie taart van maken door deze met hun eigen creativiteit te versieren.

 

Daarbij wil ik u graag helpen door het geven van diverse workshops. Mijn naam is Angelique Jacobs. Ik ben getrouwd met Joost. Samen hebben we 3 schatten van kinderen. De jongste is van 2010. Ik ben banketbakker van beroep en werk dan ook graag in de bakkerij. Daarvoor heb ik de gestudeerd op de Vakschool te Wageningen, tegenwoordig Rijn Ijssel. Mijn liefde voor taarten decoreren heb ik altijd al gehad.

 

Op mijn werk heb ik vele stagiaires gehad van de Vakschool. Ik vind het ook ontzettend leuk om ze het vak te leren. Daarom besloot ik de lerarenopleiding consumptieve techniek te gaan volgen. Deze heb ik met succes afgerond en ben nu dus ook docente consumptieve techniek voor bakkerij en horeca. Ik geniet er van wanneer de mensen die bij mij een workshop volgen enthousiast naar huis gaan.

 

Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871