Workshop Suikerbloemen

 

Tijdens deze workshop gaan we geen taart maken, maar leert u de basisvaardigheden voor het maken van suikerbloemen. U leert hoe u gebruik maakt van de materialen. We beginnen met het maken van 2 rozen en enkele rozen knopjes en fantasiebloempjes. Om er een mooi boeketje van te kunnen maken maakt u ook enkele blaadjes. Hierbij maken we gebruik van flowerpaste (een suikerpasta). Dit is een suikerfondant met verharder zodat de vorm van de bloemen behouden blijft. Deze bloemen en blaadjes gaan we op draad zetten, dat zijn de takjes. Door middel van kleurpoeders (dust) kunt u de bloemen nog levensechter laten lijken. We maken gebruik van eenvoudige uitstekers en technieken, zodat deze workshop geschikt is voor beginners.

De technieken die u leert zijn: het werken met flowerpaste, bloemetjes en blaadjes op draad zetten, dusten en de bloemen samenbinden met tape tot boeketje. De workshop wordt verspreid over 2 workshopavonden.


Hiernaast vindt u wat foto's om een idee te krijgen van deze workshop en het resultaat. Kijk ook eens op de foto-pagina voor meer imperessies.


Wilt u weten of en wanneer er workshops suikerbloemen gepland staan, klik dan hier om naar de agenda te gaan. Wilt u al aan de slag of heeft u vragen, stuurt u me dan gerust een mailtje met een verzoek naar info@creativitaart.com.Duur : Plaats : Prijs :
2 x 3 uur Cuijk (of op locatie) € 59,50 p.p. (incl. alle materialen)


Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871