Kinderfeestje

Een keer een origineel en ander kinderfeestje houden? Dat kan! Geef een kinderfeestje taartjes decoreren en versieren. Kinderen vinden dit fantastisch om te doen. Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel voor meisjes als jongens. Zijn er kinderen met een bepaalde allergie, dan is dit geen probleem, laat dit even weten en dan passen we het gebruik van de materialen daarop aan.


In principe staat er geen minimum leeftijd voor deze workshop. Een kinderfeestje kunnen we geheel aanpassen aan de leeftijd van de kinderen.
Bij de onderstaande workshops staan wel tips en alternatieven voor kinderen die jonger zijn dan 6 jaar.


 

Coole Cup Cakes

De kinderen gaan circa 4 cup cakes versieren. Uiteraard zorgen wij voor voorbeelden om de kinderen te prikkelen. We zullen enkele cakes gezamenlijk doen, daarna mogen ze hun eigen fantasie erop los laten. Bij het maken van decoratie gebruiken we ook uitstekertjes, pareltjes en (eventueel) glitterpoeder voor de finishing touch! Alle kinderen gaan met zelf versierde cup cakejes naar huis in een leuke verpakking. Het is dus een zeer creatieve middag en de kinderen krijgen tussendoor uiteraard drinken met een chipje. Laat ons weten wanneer er kinderen met een allergie bij zitten. Zo wordt het voor ieder kind een feestje ook voor de kinderen die bepaalde ingrediënten niet mogen.

Minimale advies leeftijd is 6 jaar. Wordt u kind 5 dan is de workshop ook prima te doen. U moet er dan alleen rekening mee houden dat ze nog niet allemaal even makkelijk de figuurtjes kunnen maken en dat wat extra hulp van u als (handige, creatieve) ouder(s) dan wel fijn is.


Duur : Plaats : Prijs :
ca. 2,5 - 3 uur Cuijk (of op locatie) € 120,= voor 8 kinderen
(ieder volgend kind € 12,50)


 

Boltaartjes

De kinderen krijgen ieder een boltaartje die ze zelf gaan snijden, vullen en versieren met marsepein of rolfondant, de keuze tussen marsepein is afhankelijk van jullie. De decoratie maken we o.a. met behulp van uitstekertjes, pareltjes en om het geheel nog meer te overtreffen mag het eindproduct nog meer gepimpt worden met (eetbare)glitterpoeder. Ook bij dit feestje gaan de creaties mee naar huis in een mooi doosje. Het resultaat is verbluffend mooi en lekker en echt leuk om te doen.

Speciaal voor de kleine meiden ook keuze uit prinsessentaartjes! Wij hebben meerdere keren de workshop gegeven aan kinderen met een beperking of met concentratie problemen. U zult verbluft zijn want de workshop wordt echt goed ervaren door deze kinderen. Dit gaat altijd in overleg. Zo kunnen we bijvoorbeeld afspreken dat de taartjes al gevuld zijn en zo tijd wordt bespaard wanneer de kinderen het moeilijk vinden 3 uur op een stoel hun concentratie erbij te houden. Dit zou ook kunnen bij kinderen van 5 jaar. Ook voor de kleintjes is het wat moeilijker om de gehele workshop hun concentratie erbij te houden waardoor ze een uurtje eerder klaar kunnen zijn.


Duur : Plaats : Prijs :
ca. 2,5 - 3 uur Cuijk (of op locatie) € 120,= voor 8 kinderen
(ieder volgend kind € 12,50)


 

Cakepops

Bij de workshop cake pops ook wel cakelolly's genoemd gaan de kinderen gaan circa 6 cakepops maken en versieren. Uiteraard zorgen wij voor voorbeelden om de kinderen te prikkelen. We zullen enkele lolly's gezamenlijk doen, daarna mogen ze hun eigen fantasie erop los laten. Alle kinderen gaan met zelf versierde cakelolly's naar huis in een leuke verpakking. Het is dus een zeer creatieve middag en de kinderen krijgen tussendoor uiteraard drinken met een chipje. Laat ons weten wanneer er kinderen met een allergie bij zitten.

Ook deze workshop is prima te doen voor kinderen van 5 jaar. Het aantal lolly's zijn dan ook leeftijd gebonden. De allerkleinsten zijn niet zo snel maar kunnen er ook wel echt van genieten. De leeftijd waarbij de kinderen al heel veel zelfstandig kunnen is ongeveer 8 jaar.


Duur : Plaats : Prijs :
ca. 3 uur Cuijk (of op locatie) € 120,= voor 8 kinderen
(ieder volgend kind € 12,50)


 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, heeft u een datum in uw gedachte, of wilt u een kinderfeestje plannen, stuurt u me dan gerust een mailtje met een vraag/verzoek naar info@creativitaart.com.


Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871