Workshop Stapeltaart

 

Deze workshop wordt in 2 etappes gegeven. U krijgt 2 taartkapsels en begint met het snijden, vullen en maskeren. Daarna bekleed u ze met marsepein. Na een korte pauze (u heeft de tijd namelijk hard nodig), gaan we de taarten stapelen en versieren. Hierbij mag u gebruik maken van al mijn materialen. Daarbij zal ik u helpen zodat u met eenvoudige stekers mooie eindresultaten kunt maken ter decoratie op uw taart. U maakt dus in een paar uur een geweldig grote taart.


Hiernaast vindt u wat foto's om een idee te krijgen van deze workshop en het resultaat. Kijk ook eens op de foto-pagina voor meer imperessies.


Er is ook een duo-workshop-variant van deze workshop beschikbaar. U kunt dan samen met uw moeder, dochter, vader, zoon, vriend of collega een stapeltaart maken. Klik hier om naar de "duo-workshops" te gaan voor meer informatie.


Wilt u weten of en wanneer er een workshop "stapeltaart" gepland staan, klik dan hier om naar de agenda te gaan. Wilt u al aan de slag of heeft u vragen, stuurt u me dan gerust een mailtje met een verzoek naar info@creativitaart.com.Duur : Plaats : Prijs :
ca. 3,5 uur Cuijk (of op locatie) € 55,00 p.p. (incl. materialen & taartdoos)


Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871