Duo-workshop

Lijkt het u gezelliger om samen met iemand één (stapel) taart te maken of bijvoorbeeld samen met uw zoon of dochter een aantal cup cakes te versieren, dan is dit de ideale workshop.


 

Basistaart groot


Wat is er nou leuker dan de verjaardagstaart voor je eigen kind te maken? Precies!...Samen met je kind natuurlijk. Dat alleen al is dolle pret voor de kinderen. De taart lukt altijd en het wordt altijd een leuk feest.Duur : Plaats : Prijs :
ca. 3 uur Cuijk (of op locatie) € 40,00 per duo


 

Basistaart klein


Deze workshop is in principe gelijk aan de basistaart groot, maar dan met kleinere taartjes.Duur : Plaats : Prijs :
ca. 2,5 - 3 uur Cuijk (of op locatie) € 32,50 per duo


 

Stapeltaart


Tijdens deze workshop gaan jullie samen de basistaart groot en klein stapelen. Jullie leren de juiste techniek om te stapelen en hoe je van 2 taarten, 1 mooi geheel maakt.
Duur : Plaats : Prijs :
ca. 3,5 uur Cuijk (of op locatie) € 55,00 per duo (incl. materialen & verpakking)


 

Cakepops


Cakepops of tewel cakelolly's. Jullie gaan aan de slag met de basis van de cakebolletjes. Tijdens de workshop leer je hoe je het beste het stokje in het bolletje bevestigd. Er liggen voorbeelden klaar en uiteraard worden deze voorbeelden uitgelegd net als de decoratie voor de lolly's. Daarna mogen ze hun eigen fantasie erop los laten. De Lolly's worden leuk verpakt en zijn ook feestelijk om iemand cadeau te doen. Het is dus een zeer creatieve middag en daar zit uiteraard drinken en iets lekkers bij inbegrepen.
Duur : Plaats : Prijs :
ca. 3 uur Cuijk (of op locatie) € 32,50 per duo


 

Cupcakes


Tijdens de cup cake workshop leren jullie hoe jullie gemakkelijk een lekkere vulling in de cupcake krijgt zonder te knoeien. Vervolgens worden de cup cakes bekleed en gedecoreerd alles m.b.v. fijne uitstekers. Jullie krijgen 12 cupcakes samen en er zijn altijd extra cupcakes voor de snelle creatievelingen.


Duur : Plaats : Prijs :
ca. 3 uur Cuijk (of op locatie) € 30,00 p.p. (incl. materialen & verpakking)


 

Mocht er op de agenda geen duo workshop gepland staan en jullie willen graag op kort termijn nog mee doen dan zijn jullie ook altijd welkom om bij een andere workshop aan te schuiven. Hoe meer zielen…des te meer vreugd…we maken er een gezellige workshop van!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, heeft u een datum in uw gedachte, of wilt u een kinderfeestje plannen, stuurt u me dan gerust een mailtje met een vraag/verzoek naar info@creativitaart.com.


Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871